Ελληνικά English
 
Η Εταιρία
 
Αρχική > Η Εταιρία
 

Η Jewelsoft είναι μια επιχείρηση, ανάπτυξης λογισμικού με εξειδίκευση στον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας και εμπειρία 35 και πλέον ετών, υποστήριξης των εφαρμογών που παράγει, καθώς και εμπορίας όλων των εξειδικευμένων περιφερειακών και αναλωσίμων που σχετίζονται με το αντικείμενο και την εφαρμογή των λογισμικών που κατασκευάζει.

Τα τελευταία χρόνια έκανε την έννοια της ανάπτυξης έργο ζωής, επενδύοντας συνεχώς περισσότερο, έχοντας σταθερά αποτελέσματα και δημιουργώντας συνεχώς νέες προοπτικές. Για τους λόγους αυτούς θεωρείται από τους περισσότερους μια καταξιωμένη και συνεχώς ανερχόμενη δύναμη στο χώρο του εμπορίου και των υπηρεσιών, και αναγνωρίσιμη στον συγκεκριμένο κλάδο μέσα από τους πολυάριθμους πελάτες της, τις συμμετοχές της σε κλαδικές εκθέσεις, και τον ελληνικό κλαδικό τύπο. Ιδρύθηκε το 1988 στην Θεσσαλονίκη , από τον Κωνσταντίνο Ξανθόπουλο. Μετά το 2000 και στα πλαίσια πάντα της ανάπτυξης, η έδρα μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου και λειτουργέι μέχρι σήμερα.

Η επιχείρηση είναι επανδρωμένη με ικανά στελέχη εκπαιδευμένα και φιλικά προς τον πελάτη ,τα οποία μαζί με τους συνεργάτες και αντιπροσώπους της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και την Κύπρο, αποτελούν πλέον μια αξιόμαχη ομάδα ,που η εμπειρία και η ποιότητα των προϊόντων της τους κάνει άριστους γνώστες του αντικειμένου και πολύτιμους συνεργάτες για κάθε επιχείρηση.

Στόχος της Jewelsoft και γεγονός, είναι ότι βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας , παρακολουθώντας τη συνεχή παγκόσμια πρόοδο της τεχνολογίας και εντάσσοντας όλα τα νέα επιτεύγματα στα δικά της λογισμικά , παρέχοντας τις πιο σύγχρονες καινοτόμες και αποδοτικές λύσεις σε ότι αφορά την οργάνωση κάθε είδους επιχείρησης που ασχολείται με τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας.

 
 
     
 
Χάρτης σελίδας | Disclaimer | Προστασία προσωπικών δεδομένων
Copyright © 2024, Jewelsoft | info@jewelsoft.gr
All Rights Reserved.
  Design by apopsix3